Geen leningsimulator op onze site? Dit is waarom!

Je kent ze wel, de advertenties waarop staat ‘bereken hier je lening’ of ‘online lening simulator’. Je vult je gegevens in en een paar klikken verder heb je de rentevoet en maandlast berekend. Op het eerste zicht lijken dit handige tools. Toch zal je op onze website geen kant en klare leningsimulator terugvinden. We maken er ook geen geheim van waarom niet.

Stel je voor, je wil graag de keuken opfrissen en neemt daarvoor een architect onder de arm. Je hebt een idee van je budget en vertelt hem welke stijl je mooi vindt, welke toestellen erin moeten staan en welke materialen je voor het werkblad wilt. De architect gaat met deze info aan de slag en maakt een eerste ontwerp op. Je merkt dat het budget wat je voorop stelde hier niet mee overeenstemt. Hij maakt een tweede ontwerp, maar deze keer wordt er geen rekening gehouden met jouw voorkeuren, ook al is het budget al fors aangepast aan jouw normen. Terug voor een derde ontwerp … en hier gaat veel tijd aan verloren.

Zo is het ook met de meeste leningsimulatoren op de markt. Ze vragen heel wat gegevens op, vaak ook waar je niet direct over beschikt, en maken dan een zeer ruwe inschatting van jouw krediet.
Wanneer je met je berekend voorstel naar de kredietadviseur of bank gaat, kan er een merkbaar verschil zijn. Dit verschil kan in jouw voordeel zijn, maar vaak is het resultaat teleurstellend.

Omdat wij niet van teleurstellingen houden, kozen wij er bewust voor om geen simulator te gebruiken op onze site. Wil je graag een idee van je mogelijkheden, neem dan contact op met ons en wij maken een helder voorstel dat rekening houdt met jouw behoeften. Want een lening afsluiten betekent maatwerk!

Wil je graag een correcte en nauwkeurige berekening voor jouw project?

Onze adviseurs maken graag tijd hiervoor. Neem gerust en vrijblijvend contact met ons op!

Deel dit artikel

Deze blogs interesseren u misschien ook

Vraag hier uw
persoonlijke lening aan

Met meer dan honderd succesverhalen bent u 100% zeker van de beste deal met de snelste service. Wij zijn er klaar voor! U ook?