Hypothecaire lening

Wat is een hypothecaire lening?

Een hypothecaire lening is een lening waar u beroep op doet als u een woning gaat kopen, renoveren of herfinancieren. Met behulp van een hypotheek leent u een groot deel van het geld dat u moet betalen voor uw woning.

In welke situaties kan ik een hypothecaire lening afsluiten?

Kredietunie-headshots-2021-07

Waarom kiezen voor een woonlening bij Kredietunie?

Kredietunie is een betrouwbare partner op vlak van hypothecaire leningen. Met meer dan 40 jaar ervaring garanderen we steeds een lening aan de beste voorwaarden. Verder zijn we volledig onafhankelijk. We kunnen voor elke unieke aanvraag beroep doen op een netwerk van verschillende kredietgevers. Dagelijks helpen we mensen verder met een lening op maat. Ben jij de volgende?

Veelgestelde vragen over een hypothecaire lening

Kredietunie staat garant voor eerlijkheid en transparantie. We vertellen u meteen wat uw mogelijkheden zijn en winden er geen doekjes om. Beoogt u de aankoop van een onroerend goed en beschikt u over terugbetalingscapaciteit, dan komt u zeker in aanmerking!
Het bedrag dat u kan lenen hangt af van het kostenplaatje van uw project, uw financiële inbreng en uw terugbetalingscapaciteit. Kredietunie zoekt samen met u naar een haalbare lening.
Uw lening wordt berekend op basis van de kostprijs, uw eigen inbreng en uw maandelijks inkomen. Ook wordt er rekening gehouden met de huidige rentevoeten.
Bij een vaste rentevoet blijft uw rentevoet ongewijzigd tijdens de looptijd. Dit betekent niet dat u deze nooit kan laten herzien. Bij een variabele rentevoet kan de kredietverlener uw leningslast aanpassen (zowel naar boven als naar beneden) in functie van de rentevoet van dat moment. Ook hier kan het zich de moeite lonen om dit te laten herzien door ons.
U houdt best in het achterhoofd dat u zelf nog een brandverzekering moet afsluiten. Ook notariskosten worden vaak vergeten. Voor de schuldsaldoverzekering kunnen wij zorgen.

Heeft u nog andere vragen? Aarzel niet om ons te contacteren

Vraag uw
hypotheek hier

Met meer dan 100 succesverhalen kunt u er 100% zeker van zijn dat u de beste deal en de snelste service krijgt. Klaar om eindelijk uw woondroom waar te maken?

Vraag hier uw
persoonlijke lening aan

Met meer dan honderd succesverhalen bent u 100% zeker van de beste deal met de snelste service. Wij zijn er klaar voor! U ook?