Partnership: klantaanbrenger of co-makelaar

Makelaar in verzekeringen of vastgoed? Help uw klanten aan een passend krediet!

Al meer dan 40 jaar werkt Kredietunie samen met een uitgebreid netwerk van klantaanbrengers. Als aanbrenger verwijst u uw klanten door naar Kredietunie. Wij geven hen vrijblijvend advies en zorgen voor de meest voordelige lening.
Bovendien houden we u op de hoogte van elke fase van het dossier.

kredietunie
kredietunie-makelaars

Ga een intense samenwerking met ons aan op nationaal vlak en word co-makelaar!

Een intense samenwerking garandeert u schaalvoordelen en het gebruik van ons eigen softwarepakket. Als co-makelaar behoudt u uw onafhankelijkheid en eigenheid, maar u maakt deel uit van een sterk netwerk met alle voordelen van dien. Samen sterk!

Waarom kiezen klantaanbrengers voor Kredietunie?

We willen het allerbeste voor uw klant, daarom nemen we uitgebreid de tijd om hen verder te helpen. Hypothecaire kredieten zijn op het lijf geschreven van onze financiële experts. Met meer dan 40 jaar ervaring garanderen we onze klanten steeds een lening op maat van de klant. Een samenwerking met Kredietunie is altijd de beste keuze. U kunt een extra service aan uw klanten bieden, hetgeen een meerwaarde geeft aan uw eigen activiteit. Bovendien vergoeden wij onze aanbrengers op passende wijze.
kredietunie-makelaars-team

Wilt u met Kredietunie samenwerken?

Slaan we de handen in elkaar? Vul onderstaand formulier in.
We nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Stuur ons uw
bestand.

Wij doen de rest.

Vraag hier uw
persoonlijke lening aan

Met meer dan honderd succesverhalen bent u 100% zeker van de beste deal met de snelste service. Wij zijn er klaar voor! U ook?