Persoonlijke lening

Wat is een persoonlijke lening?

U kan kiezen voor een persoonlijke lening als u over geld wilt beschikken voor diverse doeleinden. Het gewenste bedrag wordt in één keer op uw rekening gestort. U kan vervolgens maandelijks het bedrag in stukken afbetalen.

In welke situaties kunt u een persoonlijke lening afsluiten?

Heeft u een nieuwe of tweedehands wagen op het oog? Kredietunie zorgt voor een vlotte aankoop dankzij een autolening op maat.
Bent u van plan een zetel, keukenrobot of nieuwe gordijnen te kopen? Kredietunie maakt het mogelijk met een persoonlijke lening op maat.
Heeft u budget nodig voor een familiale omstandigheid zoals een geboorte, huwelijk of overlijden? Kredietunie staat u bij met een persoonlijke lening op maat.
Kan u moeilijk in één keer alle studiekosten betalen? Geen probleem. Kredietunie helpt u op weg met een studielening.

Zit u met onverwachte medische kosten? Kredietunie helpt u uit de nood met een persoonlijk krediet op maat.

Heeft u onvoorziene kosten of zijn de belastingen net iets te duur? Wij helpen u met een persoonlijke lening, zodat u zorgeloos uw kosten kan financieren.

Gaat u verhuizen en heeft u daar hulp bij nodig? Kredietunie zorgt dat de lening van uw verhuis vlekkeloos verloopt.

Ook voor diverse kosten komen persoonlijke leningen in aanmerking.

Wilt u binnenkort uw rijbewijs halen? Bij Kredietunie helpen we u op weg u met een persoonlijke lening.

Heeft u dringend een gsm, tv of laptop nodig, maar niet meteen budget? Dankzij een persoonlijke lening van Kredietunie hoeft u uw plannen niet uit te stellen.
Gaat u binnenkort op reis? Of wilt u een kostelijk aankoop doen voor uw hobby? Kredietunie ondersteunt uw wensen met een persoonlijke lening op maat.

Bent u van plan om schilderwerken uit te voeren of uw tuin op te frissen? Met een persoonlijke lening van Kredietunie verzekeren we een vlot verloop.

Wilt u een fiets, motor of scooter kopen, maar kan u het voertuig niet in één keer betalen? Kredietunie helpt u met de financiering van uw aankoop met een persoonlijke lening op maat.

Is uw auto beschadigd? Vraag een lening aan voor een snelle herstelling van uw wagen.

Heeft u moeite met het aflossen van een lening? Ga dan een krediet aan om de terugbetaling sneller te laten verlopen.

Kredietunie-jean-pierre-liggend

Waarom kiezen voor een persoonlijke lening bij Kredietunie?

Kredietunie is een betrouwbare partner. Met meer dan 40 jaar ervaring garanderen we steeds een persoonlijke lening op maat. Verder zijn we volledig onafhankelijk. We kunnen voor elke unieke aanvraag beroep doen op een netwerk van verschillende kredietgevers. Dagelijks helpen we mensen verder met een lening op maat. Ben jij de volgende?

Hoe werkt een persoonlijke lening?

U betaalt maandelijks eenzelfde bedrag met een vaste rentevoet. De terugbetaling van uw lening begint een maand nadat u het geld op uw rekening gestort kreeg. U betaalt maandelijks op dezelfde dag uw aflossingsbedrag af.

Heeft u nog andere vragen? Bekijk dan zeker onze FAQ!

Vraag hier uw
persoonlijke lening aan

Met meer dan honderd succesverhalen bent u 100% zeker van de beste deal met de snelste service. Wij zijn er klaar voor! U ook?